torstai 30. joulukuuta 2010

Mineilyä joululomalla

Tällä viikolla innostuin tekemään Fimosta homejuustopalasia sekä niille puutarjottimia (taulunkehysten mukana tulevista puupalasista (vielä kesken)), ja samalla kokeilin, miten onnistuu tehdä pieniä keittiövälineitä jäätelötikuista. Yksi ainoa puukapusta valmistui hyväksyttävästi :D





Kokeilin tehdä myös joulukuusen piipunrasseista sekä sisustuskasvin vanhasta koristeoksasta ja maalarinteipistä, saa nähdä edistyykö projektit tästä vielä eteenpäin vai jäävätkö kokeiluasteelle.



Joululoma oli pyhitetty ihan lomailemiseen, mutta en silti malttanut pysyä poissa mineilystä. Taitaa tämä lomailu ollakin juuri sitä parasta aikaa, milloin askarteluinspiraatio iskee :)

maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulumessut menivät hyvin

Joulumessut Kuopio-hallilla menivät hienosti! Eihän sitä pöytävuokrille eikä tuntipalkoille varsinkaan pääse näillä tavaramyynneillä ja hinnoilla, mutta onneksi oli tätini ja serkkuni avulla mahdollisuus tulla messuille ja jakaa nukkis-iloa teidän kaikkien kanssa! Nyt on nukkekotitalouksiin jaettu joulukinkkuja, lanttu- ja porkkanalaatikoita sekä muita herkkuja, toivottavasti maistuvat talojen asukeille! =) Minusta oli niin mukavaa nähdä viikonlopun aikana noinkin paljon muita nukkisharrastajia, terveiset kaikille ja kiitos vinkeistä! Hyvää joulun odotusta! :)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Joulumessut Kuopio-hallilla lauantaina 11.12.2010 ja sunnuntaina 12.12.2010

Myyntipaikka on siis hallin pääsisäänkäynniltä lähtevän käytävän (noin) puolessavälissä oikealla, taulumyyntipaikkaa vastapäätä, M66-67. Aikaisemmin ilmoitin eri pöydän mutta täällä sitä sitten nyt ollaan :) Minulla on noista pöydistä yksi pieni pöydän kulma nukkekotitarvikkeille, magneeteille sekä koruille. Koruja tosin ei enää ole paljoa jäljellä ja täydennystä koruvalikoimaan on tulossa vasta ensi vuoden puolella...valikoima näkyy varmaan ensin täällä nettisivuilla. Lauantai meni hienosti, sain myytyä kaikista minitavarakategorioista jotain ja tietysti tapasin monta nukkekotiharrastajaa (iloisia terveisiä teille)! Hyviä vinkkejäkin tuli saatua ja annettua miniaskarteluun liittyen. Myyntiin toivottiin lisää minipopcornia ja sellaisia on kyllä tulossa, mutta ne eivät harmi vain ehdi näille Joulumessuille. Popcorniastioita olen saanut keräiltyä pikkuhiljaa (hammastahnatuubin korkkeja), niitä otetaankin hyvin mielellään vastaan.... Huomenna on sitten viimeinen Joulumessupäivä, klo 18 halli sulkeutuu ja toivottavasti siihen mennessä on kaikki nukkekotitaloudet saaneet jouluruokansa ja havukranssinsa messuilta hankittua :) Hyvää joulun odotusta kaikkiin nukkistalouksiin!

torstai 9. joulukuuta 2010

Tervetuloa blogiini!

Aloitin tekemään blogiani jo jokunen kuukausi sitten, mutta vasta nyt Joulumessujen 2010 innoittamana sain lisättyä tänne kuvia ja vähän tekstiäkin. Joulumessut ovat Kuopiossa tulevana viikonloppuna, lauantaina 11. ja sunnuntaina 12.12.2010. Tällä viikolla onkin ollut melkoinen valmistelu messuja varten, ilmottauduimme messuille tätini kanssa pikaisesti peruutuspaikalle. Bloginikin on tässä valmistelukiireessä saanut jo rungon. Tervetuloa uuteen blogiini ihmettelemään miniatyyriharrastukseni tuotteita! :)

Jääkaappimagneetteja

Jääkaappimagneetteja on tullut tehtyä aika paljon kuluvan vuoden aikana, mutta paljon on vielä ideoita jäänyt toteuttamatta, sillä aikatauluun mahtuu tämän ihanan miniharrastuksen lisäksi tietysti myös velvollisuuksia ja muitakin harrastuksia. Tällä viikolla opiskelu sekä muut harrastukset ovat jääneet todella vähälle, sillä mielen valtaa tulevana viikonloppuna järjestettävät Joulumessut Kuopio-hallilla. Nämäkin miniruokamagneetit siellä tullaan näkemään. Myyntipöytä sijaitsee melko keskellä hallia (pääoven kohdalta suoraan) käsityöläisten alueella :) Jännittävää, Joulumessuille meno on minulle tämän syksyn (ja varmasti vuoden) yksi suurimmista asioista sekä jännityksen ja ilon aihe!
Kinkku-ananas-oliivipizzamagneetti
Suklaamuffinssimagneetti
Vohveli
Palanen mansikkakakkua
Juustohampurilainen
Banaaniterttu
Grillimakkarat
Kinkku-ananaspizza
Salamipizza
Nämä kaikki yllä olevat ovat siis jääkaappimagneetteja. Magneetit ovat tavallisia/yleisimpiä jääkaappimagneetteja vahvempia; nämä pitävät 4 paperiarkkia kerrallaan :)

Nukkekotitarvikkeita

Keräilijöille suunnatut nukkekotitarvikkeet
Coca-Colapullot, teline ja pussillinen jäitä
Grillimakkarat ja vihannekset ritilällä (hups, kuva nurinpäin...)
Juustohampurilainen, ranskalaiset ja cola punaisella lautasella
Kuopion kalakukko :)
Kesäinen mansikkakakku
Juustohampurilainen, ranskalaiset ja cola vihreällä lautasella (hampurilainen irrotettava)
Juustotarjotin
Kananmunia
Valkosipuliletit
Pussillinen jäitä
Suklaa-mansikkakakku
Riisipiirakat
Suklaakeksejä lasiastiassa
Erikokoisia joulukinkkuja
Juustohampurilainen, ranskalaiset ja cola sinertävällä lautasella
Pieniä kakkupaloja
...taas mansikkakakku
Dippilautanen, sipsit ja popcornit

Korut

Suklaa-mansikka-kermavaahtomuffinssi ja mustikkamuffinssi
Riisipiirakkakorvikset
Banaanikorvikset
Erilaisia muffinsseja sekä banaani kaulakoruiksi
Suklaa-mansikka-kermavaahtomuffinssi
Banaanikorvikset, riisipiirakkakorvikset ja muffinssikaulakorut.