tiistai 16. elokuuta 2011

Sunnuntain torikirppis käyty!

Sunnuntaina 14.8.2011 oli Kuopion torilla torikirppis, kävin siellä taas pienen myyntipöytäni kanssa. Ahkeroin viime viikolla tehdä myyntiin lisää koruja ja niitä kovasti on kyselty myös torikirpparin jälkeenkin sähköpostin kautta. Jäätelötötteröistä, banaanitertuista ynnä muista uusimmista koruista en harmi vain saa juuri nyt kuvia koneelle, koska kameran kuvien lataus ei ole toiminut oikein. Kuvia tulossa blogiin heti kun saan korjattua latausvian.

Torikirppiksellä oli taas mukava tavata nukkekodin tarvikkeista ja herkkukoruista kiinnostuneita ihmisiä, toivottavasti kiinnostusta alan harrastamiseen syntyi ja nähdään vielä vaikka vierekkäisillä myyntipöydillä joku päivä! Askartelukaupoistahan siis saa ostettua niin itse kovettuvaa massaa (DAS-massa) kuin uunissa kovetettavaa Fimo - massaa (suosittelen uunissa kovetettavista massoista Fimo-soft - massoja, ne ovat pehmeämpiä ja käsille mukavampia kuin vanhempi ja vähän kovempi Cernit - massa).

Torikirppari siis onnistuneesti takanapäin, nyt on aika keskittyä taas opintoihin mutta koruja ja muita tuotteita saa edelleen kysellä sähköpostilla, niitä tässä välillä toimittelen kysynnän mukaan. Miniherkkuterveisin, Mari